סדנת סושי למתחילים

תמיד רציתם לדעת איך להכין סושי?
מסעדת הFRAME זוכת מסעדת הסושי הטובה ביותר של קיקומן לשנת 2008 פותחת את שעריה לסדנאות סושי מדהימות ומקצועיות.

מי מעביר את הסדנה?
הסדנה מועברת על ידי אושיית הסושי הגברת ציפי גרנשוויץ. ציפי עם 25 שנות ניהול והקמות של מסעדות סושי הטובות ביותר בישראל מגלה את כל הסודות והכללים לסושי מסורתי&מודרני שכובש את הקהל במסעדות שהקימה.

סושי נכנס לעולם הקולינרי בישראל לפני 25  שנה והיום כבר מאכל מיינסטרימי שכל אחד מאיתנו מוצא את עצמו אוכל כאילו זה המאכל הלאומי של ישראל. נדמה כאילו כבר אי אפשר לארח חברים בבית בלי מגש של סושי מפנק במרכז השולחן. בסדנה שלנו תלמדו להכין סושי בעצמכם כמו במסעדות הטובות בארץ.

מה יהיה בסדנה?
בסדנה תכירו את חומר הגלם הדרושים להכנת סושי.
תלמדו איך להכין אורז סושי מדוייק.
תתנסו בטכניקה המסורתית לחיתוך הירקות והדגים.
תלמדו להכין סושי מסוגים שונים: מאקי, ניגרי, אינסייד אאוט, קונוס, סנדוויץ' וריינבו.
תלמדו להכין רטבים המתאימים לסושי.

מה תקבלו?
קבלת כל המתכונים והוראות ההכנה.
קבלת ערכת מתנה הכוללת מחצלת, צ'ופסטיק ובקבוק סויה
תאכלו את כל מה שהכנתם

למי זה מתאים?
מתאים לאנשים שרוצים ללמוד להכין סושי
משפחות שרוצות להעביר זמן איכות
פעילות לימי הולדת
פעילות לימי גיבוש של צוות המשרד
הורים וילדים

כמה זמן זה?
3 שעות

איפה?
הסדנה מתקיימת במסעדת הפריים בתל אביב, רחוב ראול וולנברג 2

כמה זה עולה?
300 ש"ח לאדם

כמה משתתפים?
עד 12 אנשים

מתי?
ימי שישי בשעה 13:00
תאריכים:
1/9

תמונות מהסדנה

מעוניינים להשתתף בסדנה? השאירו פרטים

שם מלא

כתובת מייל

טלפון

פרטי ההודעה